Keita najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula

Fudbaler iz Gvineje Nabi Keita postao je najskuplje plačeni igrač u istoriji Liverpula jer je dogovoren transfer sa Lajpcigom za 55 miliona evra, objavio je klub sa Enfilda.

Keita, ipak, neće odmah pojačati "crvene", več od 1. jula 2018. godine prema dogovoru dva kluba, a u sav posao uključeni su i bonusi koji mogu Lajpcigu da donesu još 20 miliona evra.

Ovaj 22-godišnji vezista bio je velika želja menadžera Liverpula Jirgena Klopa, ali Lajpcig nije želeo da ga se odrekne ove sezone kako bi pomogao u debitanskom nastupu u Ligi šampiona.

Liverpul je drugi put ovog leta srušio klupski rekord, nakon što je za 45 miliona doveo Mohameda Salaha iz Rome.

Keita je od dolaska iz Salcburga već u prvoj sezoni u Lajpcigu bio otkrovenje nemačke Bundeslige i jedan od najzaslužnijih što je završio na drugom mestu, iza minhenskog Bajerna, za najbolji rezultat klupskoj istoriji.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи