Janevski: Vardar ima snagu za istorijski uspeh

Trener makedonskog fudbalskog šampiona Vardara Čedomir Janevski rekao je da njegov tim čeka teško gostovanje Fenerbahčeu, ali da veruje u prolaz u grupnu fazu Lige Evrope.

Vardar će, posle pobede sa 2:0 u Skoplju, gostovati Fenerbahčeu u revanšu baraža za plasman u grupnu fazu Lige Evropa, koji bi predstavljao istorijski uspeh za makedonski klub.

"Pobeda od 2:0 u prvoj utakmici nam ne garantuje da ćemo proći u grupnu fazu, ali nam daje posebnu energiju i sigurnost da igramo timski i organizovano, i samo s tom sa idejom možemo postići cilj. Zato moramo da počnemo od nule, kao da je 0:0", rekao je Janevski na konferenciji za novinare u Istanbulu.

Janevski je kazao da je pobeda u prvoj utakmici donela pozitivnu atmosferu timu, koju će igrači pokušati da pretoče u pobedu u revanšu, preneli su makedonski mediji.

"Fenerbahče če imati i ogromnu podršku sa tribina, ali fudbalere to ne sme da opterećuje. Ponovo ćemo igrati kolektivno sa željom za pozitivan rezultat", kazao je trener Vardara.

Vardar će biti bez suspendovanog kapitena Bobana Grnčarova, koji je u prvom susretu dobio crveni karton.

Utakmica između Fenerbahčea i Vardara igraće se u četvrtak od 19.30 u Istanbulu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво