Miletić očekuje sličnu utakmicu protiv Videotona

Fudbaler Partizana Nemanja Miletić rekao je da protiv Videotona u revanšu baraža za ulazak u Ligu Evropa očekuje utakmicu sličnu onoj u Beogradu, ali da veruje da će crno-belima biti lakše, pošto mađarski tim ima pritisak domaćeg terena. Susret je na programu u četvretak od 20.00 časova.

"Iskeno, ne znam kakva će biti utakmica. Možda bude slična onoj u Beogradu, jer je ulog veliki. Znam da se oni neće zaletati, a nećemo ni mi. Mislim da je veliki plus za nas ako postignemo gol. Biće pod pritiskom domaćeg terena", rekao je Miletić.

Fudbaleri Partizana doputovali su u utorak oko 21.00 u Mađarsku, gde ih u četvrtak očekuje revanš utakmica baraža protiv Videotona.

"Oni su u prvom meču napravili dobru analizu, ali i imaju trenera koji je nas vodio prošle godine. Meč je bio ružan za oko, ali opet imamo pozitivan rezultat. Sada i mi njih znamo mnogo bolje i s te strane če biti lakše, ali i totalno drugačije", rekao je Miletić.

Fudbaleri Partizana na poslednje dve utakmice nisu primili gol, a Miletić je ocenio da je to veliki plus.

"Čitav tim radi feneomenalan posao, nismo primili gol i to je veliki plus", dodao je on.
On je ponovio da je cilj ekipe plasman u Ligu Evropa i da ga raduje što će na stadionu Pančo arena u Felčutu biti prisutni navijači Partizana.

"Mali je stadion i lepo je što će biti oko 200 naših navijača. Mi smo kod kuće imali prazan stadion, sa oko 50 njihovih navijač. Ne treba se opterećeujemo, već da se koncentrišemo na naš cilj, a to je Liga Evropa", rekao je on.

Njegov saigrač Danilo Pantić je rekao da bi ekipa trebalo da se opusti i "igra fudbal".
"Sutra je najbitnija utakmica do sada i učinićemo sve da ostvarimo pozitivan rezultat. ;Za bitne utakmice se živi. Ne treba paničiti i strahovati. Treba da se opustimo i da igramo fudbal ako je moguće. Ono će se otovriti, igraj kod kuće, imaju teret domaćeg terena. Svaki gol koji damo nam se broji duplo, što nama ide u korist", rekao je Pantić.

Revanš meč između Videotona i Partizana igraće se u četvrtak od 20.00 u Felčutu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи