Zvezdino pojačanje za derbi, stigao Krstičić

Nekadašnji fudbaler Sampdorije, Bolonje i Alavesa Nenad Krstičić novo je pojačanje Crvene zvezde, saopštio je beogradski klub. Potpisao i Filip Bainović.

Krstičić igra na poziciji veznog igrača, a rođen je 3. jula 1990. godine u Beogradu.

Fudbaler koji je zabeležio nastupe i za reprezentaciju Srbije, potpisao je sa Crvenom zvezdom ugovor na dve godine.

Krstičić će pravo nastupa imati već u nedelju kada Crvena zvezda dočekuje Partizan u okviru 155. "večitog derbija", a na treneru Milojeviću će biti odluka da li će Krstićić debi imati upravo na tom meču. 

Istog dana ugovor sa najtrofejnijim srpskim klubom potpisao je Filip Bainović, dojučerašnji fudbaler Rada i igrač koji je prošao Omladinsku školu ovog kluba.

Bainović je rođen 23. juna 1996. godine u Požarevcu, i bio je deo reprezentacije koja je 2015. godine na Novom Zelandu osvojila titulu šampiona sveta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара