Barselona spremila tužbu protiv Nejmara

Kakva bi to sapunica bila kad bi se olako završila... Barselona se sprema da tuži Nejmara, zbog osam i po miliona evra.

Brazilska zvezda, „En" iz sada već legendarnog „Em-Es-En" trija, napustio je Kataloniju u avgustu nakon što je franuski klub otkupio njegov ugovor za 222 miliona evra, što je, vredi li spominjati, i svetski rekord.

Klub sa stadiona Kamp Nou sada tvrdi da je Nejmar prekršio stavku petogodišnjeg ugovora potpisanog u oktobru. Katalonski klub sada traži osam i po miliona evra odštete, kao i dodatnih deset odsto na ime kamata.

Barselona ovo potražuje na ime bonusa koji je Nejmar dobio kada je pristao na novi ugovor prošle godine. Klub je u izjavi objasnio da se odlučio na ovaj korak „kako bi zaštitio sopstvene interese".

Nejmar je kritikovao, baš kao što je to uradio i Dani Alveš kada je odlazio, čelne ljude kluba sa stadiona Kamp Nou, neposredno nakon meča u kojem je bio dvostruki strelac, a njegov PSŽ savladao Tuluz sa 6:2.

„Proveo sam četiri predivne godine u Barselone, bio sam srećan i otišao sam strećan. Ali nisam bio zadovoljan vrhom kluba", rekao je 25-godišnjak.

„Za mene, oni nisu ljudi koji bi trebalo da vode Barselonu, da njome upravljaju. Barsa zaslužuje mnogo bolje".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво