Everton upozorio navijače – bez klupskih obeležja u Splitu

U četvrtak se igra revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Hajduka i Evertona, prvi meč završen je pobedom Evertona od 2:0. Engleski klub upozorio je svoje navijače da u Hrvatsku ne nose klupska obeležja iz bezbednosih razloga.

Velike mere obezbeđenja su preduzete pred ovaj meč. Pogotovo što je prvi meč na Gudison parku pod istragom i Uefa još nije donela odluku o kaznama zbog prekida igre u 33. minutu tog susreta. Uefa vodi disciplinski postupak protiv oba kluba.

Splitska policija je najavila da će se oštro suprotstaviti huliganima ukoliko budu pokušali da izazovu nerede.

Navijačima Evertona savetovano je da ne prikazuju klupska obeležja u bilo kojoj javnoj oblasti. Takođe, savetovano im je da se okupe u specijalnoj fan zoni u gradu i da će odatle dobiti policijsku pratnju do stadiona.

Everton je na svom terenu slavio sa 2:0 i na korak je od glavnog žreba za Ligu Evrope.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво