Dortmund ubedljiv protiv Volfsburga

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su na gostujućem terenu Volfsburg sa 3:0, u utakmici prvog kola Bundeslige.

Borusija je povela u 22. minutu golom Marija Pulišića, a vođstvo je udvostručio Mark Bartra pet minuta kasnije. Konačan rezultat postavio je Pjer Emerik Obamejang u 60. minutu.

U startnoj postavi ekipe iz Dortmunda bio je Mario Gece, prvi put od decembra, pošto se oporavio od metaboličkog poremećaja. On je asistirao Pulišiću kod prvog gola.

Fudbaleri Hamburga pobedili su kao domaćini Augsburg golom Nikolaja Milera u osmom minutu.

Takođe, prvenstvo je pobedom započela i Herta, koja je u Berlinu bila bolja od Štutgarta sa 2:0. Herta je pobedila zahvaljujući Metjuu Leckiju, koji je postigao golove u 47. i 62. minutu.

Hanover je kao gost pobedio Majnc sa 1:0 golom Martina Harnika u 73. minutu, dok je Hofenhajm istim rezultatom na svom terenu pobedio Verder golom Andreja Kramarića u 85. minutu.

Večeras igraju još Šalke i Lajpcig.

Fudbaleri Bajerna iz Minhena sinoć su počeli odbranu titule pobedom protiv Bajera iz Leverkuzena od 3:1.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи