Janevski: U Turskoj nas čeka "pakao"

Trener skopskog Vardara Čedomir Janevski izjavio je da je pobeda protiv Fenerbahčea od 2:0 dobar rezultat, ali da njegov tim čeka teška revanš utakmica u Istanbulu.

Vardar je sinoć na svom terenu pobedio Fenerbahče sa 2:0, u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope.

"Rezultat je dobar za nas, ovo je lepa pobeda. Ne treba da mislimo da smo završili posao i da smo već u grupi Lige Evrope. U revanšu treba da postignemo gol. Ako to uradimo, ne verujem da ćemo primiti četiri", rekao je novi trener makedonskog šampiona.

"Moram da priznam da smo golove postigli posle grešaka protivnika i da smo imali mnogo sreće. Kao što Vardar nije imao sreće u duelu sa Kopenhagenom, sada nam se na neki način vratilo. Ova pobeda nosi dobru i pozitivnu atmosferu", dodao je on.

Janevski je ocenio da Vardar na revanš meču čeka paklena atmosfera, ali je rekao da ima poverenje u igrače koji imaju veliko iskustvo igranja takvih utakmica i da veruje da će uraditi sve da uđu u grupnu fazu Lige Evropa.

"Čeka nas dobra atmosfera, da kažem pakao, ali verujem u svoje igrače", naveo je Janevski, koji je sinoć debitovao na klupi makedonskog šampiona.

On je čestitao svojim igračima, koji su "igrali srcem", kao i navijačima koji su napravili dobri atmosferu i pružili podršku, koja klubu mnogo znači.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво