Đukić: Igrali smo "u strahu"; Nikolić: Šanse i dalje jednake

Trener Partizana, Miroslav Đukić, poručio je da je njegov tim igrao "u strahu" zbog potencijalne greške, ali da će u revanšu situacija biti drugačija. Marko Nikolić, trener Videotona, smatra da su šanse za plasman u Ligu Evrope i dalje izjednačene.

"Spor ritam utakmice, nismo uspeli da nametnemo svoju igru. Ne znam da li je u pitanju strah od greške, ali...Protivnik je zatvoreno igrao, pokušali smo sa Ilićem u završnici, ali ostaje nam još 90 minuta", rekao je Đukić.

"Oni će morati da igraju otvoreno u revanšu, biće više prostora, moraćemo da povežemo igru između linija. Verovatno ćemo tamo biti malo slobodniji i bez straha. Oni će imati pritisak kod svoje kuće i nadam se da ćemo to uspeti da iskoristimo", konstatovao je Đukić.

Trener Videotona, i nekadašnji strateg crno-belih Marko Nikolić rekao je da još ništa nije rešeno i da misli da su i dalje šanse 50-50%.

"Postoje objektivne okolnosti kada je naš tim u pitanju, mi smo praktično bez sedam igrača završili utakmicu. Nisam zadovoljan, ovo je prva utakmica da nismo postigli gol, ali smo opet pokazali i disciplinu u odbrani jer nismo primili gol", rekao je Nikolić.

"Kao da se nije ni igralo, odlučiće se u Felčutu pred našim navijačima. Mislim da su šanse i dalje 50-50", dodao je trener Videotona.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво