Milojević: Respektujemo Krasnodar, ali verujemo u sebe

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević veruje u svoje igrače da mogu da izbore povoljan rezultat u Krasnodaru u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Očekivanja su velika, idemo u goste izuzetnoj ekipi, svesni smi uloga. Dobro smo se spremili, igrači su motivisani i ono što javnosti mogu da obećam je da ćemo se truditi. Respektujemo Krasnodar, ali verujemo u sebe", rekao je Milojević novinarima na aerodromu Nikola Tesla pred put u Rusiju.

Milojevića ne zavaravaju slabiji rezultati Krasnodara u ruskog prvenstvu jer, kako naglašava, predstojeća utakmica biće potpuno drugačija.

"Trudićemo se damo sve od sebe, imamo plan, tu je i faktor protivnika. Krasnodar je ozbiljan tim, skup stranaca, ali prilagodićemo se".

On je kazao da ima startnih 11 igrača za meč, ali nije želeo da prognozira rezultat.

"Najbitniji su mi moji igrači, svaki od njih mora da ima automotivaciju da zna da igra za Zvezdu, navijače i da bude pravi predstavnik Srbije u Rusiji". Prema njegovim rečima nada se nastavku dobrih rezultata i igara, nakon niza od osam pobeda u svim takmičenjima.

"Iamo kontinuitet igara i ono što radimo. Ne možemo da idemo sa razmišljanjem da damo gol pa šta bude", zaključio je trener Zvezde.

Utakmica između Krasnodara i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 19 sati po srednjeevropskom vremenu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво