Boaći: Drago mi je što sam otvorio sezonu golova i u Super ligi

Fudbaler Crvene zvezde Ričmond Boaći rekao je da mu je drago što je u meču protiv Radnika postigao svoje prve pogotke u Super ligi Srbije i dodao da se nada da će svojim golovima pomoći crveno-belima da osvoje titulu.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su sa 5:0 pobedili Radnik u četvrtom kolu Super lige, a dva gola na toj utakmici postigao je Boaći.

"Zahvaljujem se Bogu na pobedi koja je došla u vrlo važnom trenutku za nas. Izuzetno nam je bitno da održavamo kontinuitet dobrih igara, posebno sada kada imamo mnogo važnih utakmica ispred sebe. Kada je sinoć sudija odsvirao kraj u Surdulici, svoje misli sam okrenuo ka narednom protivniku, sada nas zanima samo Bačka. Razmišljamo o tome kako da pobedimo što ubedljivije i da i dalje naše mreža ostane zapečaćena u domaćem šampionatu", rekao je Boaći za klupski sajt.

Zvezda je posle četiri odigrana kola prva na tabeli Super lige sa 12 bodova, a u narednom kolu dočekuje Bačku. Ta utakmica je na programu u nedelju od 21.00.

Nakon sedam golova u evropskim kvalifikacijama, na meču protiv Radnika u Surdulici napadač Zvezde je postigao prve golove u domaćem šampionatu.

"Drago mi je što sam otvorio sezonu golova i u Super ligi, i to sa dva pogotka. Nadam se da je ovo samo početak duge i uspešne sezone u kojoj ću svojim golovima pomoći ekipi da na kraju slavimo osvajanje šampionske titule", rekao je Boaći.

Prvi pogodak postigao je u 18. minutu iz penala, a drugi u 77.

"Već sam pokazao od starta sezone da se odlično snalazim u udarcima sa bele tačke, ne fali mi sigurnosti. Kada uzmem loptu u ruke, znam gde želim da završi i to se uvek i ostvari. Drugi gol na jučerašnjoj utakmici bio je atraktivan, što mi je izuzetno drago, jer volim da zabavim publiku", rekao je Boaći.

On je istakao da se ni u jednoj ekipi nije dobro uklopio kao u Zvezdi.

"Uvek je lepo biti u timu gde svi radite zajedno i gde svi imate istu viziju. Osećam se odlično pored svojih saigrača na terenu, ni u jednoj ekipi se nisam tako dobro uklopio", rekao je.

Zvezda je i na gostovanju u Surdulici imala veliku podršku navijača.

"Veliku ulogu u našoj jučerašnjoj pobedi, kao i u svakoj prethodnoj, imali su naši navijači. Oni su fantastični, bez njih mi ne bismo bili ovako veliki i uspešan klub. Saigrači su mi rekli da su navijači na tribini istakli parolu podrške za Branka Jovičića. To je prelep gest i još jednom su me ostavili bez teksta. Hvala im na tome", rekao je Boaći.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво