Zvezdina "petarda" u Surdulici

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su ekipu Radnika u Surdulici sa 5:0 u okviru četvrtog kola Superlige Srbije.

Strelci za crveno-bele su bili dva puta Boaći, jednom Donald i Srnić dok je jedan pogodak bio autogol Pejčića.

Crvena zvezda je iskoristila kiks večitog rivala Partizana i nakon četiri kola je prvoplasirana na tabeli sa 12 bodova koliko ima i Vojvodina sa slabijom gol razlikom.

Javor i Spartak iz Subotice igrali su u Ivanjici nerešeno 1:1, posle čega domaćin zauzima 12. mesto sa četiri boda, dok su gosti peti sa sedam.

Tok meča:

21.35GOOOL! Drugi gol Boaćija, koji je lob udarcem savladao Čančarevića za velikih 5:0.

21.13 – GOOOL! Tri gola Zvezde za četiri minuta, koja sada vodi sa 4:0. Strelac je Slavoljub Srnić nakon odlične asistencije Mičela Donalda.

21.12 – GOOOL! Zvezda vodi sa 3:0, autogol Radnika...nesporazum u odbrani i vraćena lopta glavom Pejčića koja je prebacila Čančarevića i ušla u gol.

21.11 – GOOOL! Donald duplira prednost Crvene zvezde koja sada vodi sa 2:0. Dupli pas Donalda i Pešića, nakon kojeg Holanđanin pogađa gol protivnika. 

21.05 – Počelo je drugo poluvreme.

20.48 – Završeno je prvo poluvreme u Surdulici. Radnik - Zvezda 0:1.

20.37 – Velika šansa za Zvezdu u 35. minutu. Stojković dugom loptom pronalazi Boaćija, on upućuje povratnu loptu za Pešića koji šutira jako loše, lopta je došla do Radonjića koji je potom šutirao preko gola.

20.22 – Radnik pogađa prečku. Veoma snažan i precizan udarac Kjeremeka sa distance u 22. minutu, golman Zvezde je samo pogledom pratio loptu koja je na kraju pogodila prečku.

20.19 – GOOOL! Ričmond Boaći je siguran sa bele tačke. Zvezda vodi sa 1:0 od 18. minuta.

20.18 – Penal za Zvezdu u 17. minutu. Nakon duge lopte Stojkovića, Pešić pada u šesnaestercu, a sudija je okarakterisao da ga je oborio golman Čančarević.

20.15 – Ponovo Radnik preti iz kornera, ovoga puta je odbitak došao do Zlatanovića koji je "makazicama" šutirao pored gola Borjana.

20.09 – Odgovara Zvezda prvim ozbiljnijim posedom, probio je Srnić po levoj strani i centrirao, ali je golman Radnika došao do lopte pre Boaćija.

20.08 – Prva prilika za Radnik u sedmom minutu, nakon kornera šutirao je Pejčić glavom, ali samo iznad gola.

20.02 – Počeo je meč u Surdulici.

19.20 – Poznati su i sastavi ekipa:

Zvezda: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Anđelković, Srnić, Le Talek, Donald, Radonjić, Boaći, Pešić.

Radnik: Čančarević, Tanasin, Gojković, Ivanović, Pavlović, Pejčić, Mićić, Kjeremek, Radović, Mirosavljević, Zlatanović.

Trener Zvezde Milojević se odlučio da na ovom meču pruži šansu raspoloženim napadačima Boaćiju i Pešiću, pa će crveno-beli protiv Radnika nakon dugo, dugo vremena igrati u formaciji 4-4-2.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво