Đurđević: Ne sme da nas poremeti poraz od Voždovca

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da njegovu ekipu ne sme da poremeti poraz od Voždovca i crno-beli treba da nastave da igraju kao u prve tri-četiri utakmice. Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć na svom terenu od Voždovca sa 3:1 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Ne bi smeo da nas poremeti poraz od Voždovca uopšte, jer nas očekuje utakmica za tri dana u Novom Sadu. Ne sme ništa da nas poremeti, moramo da gazimo dalje i da uđemo u naredne utakmice kao u prve tri-četiri do sada", rekao je Đurđević novinarima posle meča.

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć na svom terenu od Voždovca sa 3:1 u utakmici četvrtog kola Super lige Srbije.

"Voždovac je uvek dobra ekipa, ekipa koja hoće da igra i protiv svakog može da igra. Pokazali su i prošle sezone da igraju jedan od lepših fudbala u ligi. Nadigrali su nas i čestitam im na zasluženoj pobedi", rekao je Đurđević.

On je naveo da crno-beli nisu ušli utakmicu kako treba i da ne zna razlog zbog čega je bilo tako.

"Ne znam, možda i zgusnut raspored, dosta igrača je umorno, sada se i Nebojša Kosović povredio, nadam se da nije ništa ozbiljno. Bitno je da ostanemo svi zdravi i da budemo spremni za Videoton", rekao je Đurđević.

Napadač Partizana je kazao da je na početku utakmice dobio udarac u koleno i da ga je bol mučio tokom celog meča.

"Nisam mogao da pružim maksimum zbog bola koji me mučio tokom cele utakmice. Teško mi je pao ovaj poraz", rekao je Đurđević.

Na konstataciju novinara da su utakmicu obeležile i sudijske greške, odnosno da je poništen čist gol Marka Jankovića, a da penal dosuđen Partizanu nije postojao, on je istakao da veruje da, i ako je bilo grešaka, nije bilo namere.

"I ja mislim da nije bio ofsajd kad je Mare postigao gol. Što se tiče penala, ne znam da li je bio ili nije... Ne bih se mešao u suđenje. Mislim da nije bilo namere, i da je pogrešio sudija mislim da nije bilo namere", rekao je Đurđević.

Partizan u narednom kolu Super lige gostuje Vojvodini, a potom igra protiv Videotona prvi meč plej-ofa za Ligu Evropa.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво