Ivanović otišao iz Bačke pred duel sa Zvezdom

Trener fudbalera Bačke Dragan Ivanović podneo je ostavku na funkciju posle ubedljivog poraza od Napretka (4:1) na svom terenu u 4. kolu Superlige. Ivanović je pred početak ove sezone stigao u Bačku i već posle četiri kola, u kojima je doživeo isto toliko poraza, završio misiju u tom klubu.

Fudbaleri Bačke nalaze se na pretposlednjem 15. mestu na tabeli Superlige Srbije bez bodova i sa gol razlikom 2:10.

"U ovom momentu nemam više snage, žao mi je momaka. Došao sam da pomognem kao prijatelj, kada ekipa nema rezultat trener prvi mora da snosi odgovornost. Zahvaljujem se rukovodstvu kluba i navijačima, nisam uspeo, možda nekom drugom prilikom", rekao je Ivanović, a prenosi Sportski žurnal.

Bačka je ostala bez trenera samo tri dana uoči utakmice protiv Crvene zvezde na stadionu Rajko Mitić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво