Jovičić: Vratiću se još jači

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, koji je povredio metatarzalnu kost protiv Čukaričkog, izjavio je da će se na teren vratiti još jači kada se oporavi. Ovaj 24-godišnji defanzivni vezista pre mesec dana stigao je u Zvezdu iz ruskog Amkara i odmah postao jedan od ključnih igrača.

"Hvala saigracima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na podršci, vratiću se još jači. Crveno-bela porodica", objavio je Jovičić na svom Instagram profilu.

Jovičić će odsustvovati oko 10 nedelja nakon starta fudbalera Čukaričkog Nikole Drinčića u meču 3. kola Superlige proteklog vikenda.

Ovaj 24-godišnji defanzivni vezista pre mesec dana stigao je u Zvezdu iz ruskog Amkara i odmah postao jedan od ključnih igrača.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи