Morinjo: Matić odličan protiv Reala, doneo nam sigurnost

Fudbaleri Reala savladali su u Skoplju ekipu Mančester junajteda sa 2:1 i osvojili prvi trofej u novoj sezoni, a drugi uzastopni trofej u ovom takmičenju. Uprkos porazu, trener Mančester junajteda Žoze Morinjo bio je zadovoljan igrom svog tima, a posebno je pohvalio učinak Nemanje Matića.

Matić je od dolaska iz Čelsija za 45 miliona evra upisao prvi zvanični nastup za Junajted u meču u Skoplju, u kojem je Real pobedio sa 2:1 i odbranio prvi trofej u novoj sezoni.

"Pokazao je sjajan duh, sjajan mentalitet. Bio je veoma dobar. Kada je Real napadao, bilo je veoma teško za naš vezni red, a u našoj kontroli Matić je bio odličan, posebno u drugom poluvremenu. Radio je ono što želimo, precizan pas, donosio nam je sigurnost i balans. Nemanja je iskusan igrač sa sjajnim karakteristikama", rekao je Morinjo posle utakmice na konferenciji za medije.

Portugalac je bio zadovoljan i partijom kompletnog tima, istakavši da je prvi gol Reala bio neregularan i da bi se stvari drugačije odvijale da je bio VAR sistem.

"Real je dao gol iz ofsajda i da se koristila nova tehnologija, rezultat bi bio 1:1", naveo je Morinjo.

Kako je naglasio, u Premijer ligi Mančester junajted neće imati tako snažnog protivnika kao što je Real Madrid.

"Bilo nam je teško da pariramo njihovom veznom redu, osim možda u drugom poluvremenu kada smo im u nekoliko navrata zadali probleme. Raduje me reakcija igrača posle 0:2, mogli smo čak i do izjednačenja, ali Rašford je propustio lepu priliku", zaključio je Morinjo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара