Partizan bez bele zastave u Atini

Fudbaleri Partizana i Olimpijakosa igraju revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Atinjani su u prvom meču u Beogradu pobedili sa 3:1. Direktan prenos meča možete pratiti od 20.45 na našem Prvom programu kao i putem lajv striminga na našem portalu.

Posle poraza od Olimpijakosa na svom stadionu, šanse za prolaz u plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona svedene su na minimum, pa će izabranici Miroslava Đukića pokušati da gostovanje u Pireju iskoriste kako bi stekli dodatno iskustvo za selidbu u završnicu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Trener Partizana Miroslav Đukić veruje u čudo i smatra da njegov tim može protiv Olimpijakosa u revanšu da nadoknadi poraz iz Beograda (3:1).

"Partizan je u istoriji pravio mnoga čuda, ako verujete u njih ona su moguća. Treba sanjati da bi se čuda desila. Moramo da stavimo do znanja da želimo samo pobedu, iako je ispred nas ozbiljan rival", rekao je Đukić pred polazak u Atinu na Aerodromu "Nikola Tesla".

Đukić je dodao da crno-beli ne idu u Atinu sa belom zastavom i na sunčanje, a ulogu favorita prepustio je Olimpijakosu. Prema njegovim rečima, recept za dobar rezultat je igra iz prvog poluvremena u Beogradu.

Crno-beli će u Atini biti bez do sada najboljeg igrača Leonarda Souse, koji će napustiti klub.

Utakmica između fudbalera Olimpijakosa i Partizana igra se od 20.45 na stadionu "Jorgos Karaiskakis". Meč možete pratiti u direktnom prenosu na našem Prvom programu kao i putem lajv striminga na našem portalu.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво