Salihamidžić sportski direktor Bajerna

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Hasan Salihamidžić postao je sportski direktor Bajerna iz Minhena.

Fudbalski gigant Bajern iz Minhena u ponedeljak je dobio novog sportskog direktora, a to je Hasan Salihamidžić, nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.

Popularni "Braco" potpisao je trogodišnji ugovor i na mestu sportskog direktora Bavaraca trebalo bi da ostane do 2020. godine.

"U Salihamidžiću smo dobili nekoga ko poznaje Bajern veoma dobro", rekao je na promociji Karl-Hajnc Rumenige.

Salihamidžić ima 40 godina, a dres minhenskog kluba nosio je punih devet godina (1998–2007), a igrao je još za HSV, Juventus i Volfsburg.

"Na svakoj utakmici, na svakom treningu, davao sam sve od sebe. Siguran sam da ću uspešno raditi posao sportskog direktora. Uvek sam bio 100 odsto Bajernov. Moja porodica i moja deca žive u Minhenu, uvek sam znao da ću se vratiti", rekao je Salihamidžić.

Bajern je prošle sezone radio bez sportskog direktora nakon što je Matijas Zamer napustio tu funkciju zbog lošeg zdravlja.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво