Novi spektakl na Marakani, Zvezda na Spartu

Volja žreba za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope spojila je dva usnula velikana nekadašnjeg istočnoevropskog bloka – beogradsku Crvenu zvezdu i prašku Spartu, koji u Beogradu od 20.30 igraju prvi od svoja dva meča. Prenos je na Prvom programu RTS-a, uz lajv striming na našem sajtu.

Zvezda u meč ulazi posle dva pređena kola kvalifikacija, u kojima je bila bolja od malteške Florijane (3:0, 3:3) i kazahstanskog Irtiša (1:1, 2:0).

Ipak, praška Sparta, koja je ovog leta bila veoma aktivna što se dovođenja fudbalera tiče, a koja je pazarala i na našem najvećem stadionu (kupljen Srđan Plavšić za 1,2 miliona evra), znatno je ozbiljniji i jači protivnik oba prethodna sa kojima su se crveno-beli susreli.

Toga je svestan i trener srpskog tima Vladan Milojević, koji smatra da će Sparta biti najteži ispit za njegove igrače od početka sezone.

Njegov kolega s druge strane, italijanski stručnjak Andrea Stramačoni, poštuje veličinu Crvene zvezde i očekuje težak meč u Beogradu

Dva kluba su nekada, pored dominacije u domaćim okvirima, igrali zapaženu ulogu i u evropskim takmičenjima. Ipak, u poslednjih 15-ak godina se "muče" na tom polju...

Susret na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 20.30, uz direktan televizijski prenos na Prvom programu RTS-a, kao i lajv striming na Internet portalu medijskog javnog servisa Srbije.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво