Marka: Mbape u Realu, Monako demantovao

Jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Kilijan Mbape mogao bi da postane najskuplje plaćeni igrač u istoriji jer se, prema navodima "Marke", dogovorio o transferu u Real Madrid za neverovatnih 180 miliona evra. Ipak, Monako je za "Skaj" negirao da je dogovor dva kluba postignut.

Fudbalski klub Monako negirao je da je postigao dogovor sa Real Madridom o transferu svog napadača Kilijana Mbapea, preneo je britanski Skaj.

S druge strane, Marka, list blizak madridskom klubu, navodi da je načelni dogovor postignut i da će Real odmah isplatiti 160 miliona i još 20 miliona kroz bonuse, čime će uveliko nadmašiti dosadašnji rekord prilikom prelaska Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted (105 miliona).

Mladi francuski napadač (18) potpisao bi šestogodišnji ugovor, prema kojem će nedeljno zarađivati 135.000 evra.

Trener Reala Zinedin Zidan lično je stupio u kontakt sa Mbapeom, kome je legendarni Francuz bio idol kao dečaku, i uverio ga da je Madrid za njega najbolje mesto za napredak.

Mbape dolazi na stadion Santijago Bernabeu nakon što su otišli Alvaro Morata (Čelsi) i Džejms Rodrigez (Bajern), pa će imati prostora za dalje dokazivanje.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво