Sukob "armade" i "grobara" u Rijeci

U Rijeci se u petak uveče dogodila tuča, a kako se ispostavilo, na osnovu navoda očevidaca, fudbalski navijači Rijeke napali su navijače Partizana, javlja portal Indeks.

Kako navodi hrvatski sajt, detalji tuče su procurili tek sad, pa se saznalo da je sukob izbio između navijača, i to tako što su pripadnici Armade, koji prate Rijeku, saznali da se u gradu nalazi grupa navijača Partizana.

Indeks navodi da je Partizan ove nedelje igrao utakmicu kvalifikacija Lige šampiona u Podgorici, a desetak navijača srpskog prvaka iz Austrije i Slovenije odlučilo je da malo duže ostane na primorju. Tako su se u petak naššli u Rijeci, odnosno na terasama na Trgu Republike Hrvatske.

Prema izjavama očevidaca, navijaci Partizana nisu nikoga provocirali, a do incidenta je došlo kada su na Trg stigli riječki navijači. Napali su pristalice crno-belih, koristeći se, kako se ističe, "svim i svačim". Nakon nekoliko minuta sukob je okončan.

Policija se ubrzo pojavila na mestu događaja, ali tamo nije zatekla nijednu sukobljenu stranu, pa tako ni do nedelje nemaju višše saznanja o tome ko je učestvovao u sukobu i koje su njegove, eventualne, posledice.

Kako ističe Indeks, bilo je i povređenih među navijačima, ali niko nije zatražžio lekarsku pomoć.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи