Suma: Spreman sam za Olimpijakos

Najskuplji fudbaler u istoriji Partizana Sejduba Suma svestan je očekivanja koju ta činjenica nosi, i poručuje da će učiniti sve da se dokaže u Beogradu.

"Stižem u fantastičan klub, ovo je korak napred u mojoj karijeri, čast mi je da budem ovde, da se dokažem, napredujem i budem još bolji. Daću najbolje od sebe za klub. Svestan sam svega, visina transfera mi je samo dodatni motiv", rekao je fudbaler iz Gvineje na zvaničnoj promociji na stadionu Partizana.

Dosadašnji plejmejker Slovana iz Bratislave istakao je da je spreman da zaigra već protiv Olimpijakosa.

"Mislim da ću biti starter protiv Olimpijakosa, imam pet dana da se dokažem na treninzima, danas ću se upoznati sa timom i trenerom Đukićem", istakao je Suma i dodao da mu je Leandro Tavamba pričao o istoriji Partizana i navijačima, kao i da će učiniti sve da bude efikasan kao prošle sezone kada je u Slovačkoj postigao više od 20 golova.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev rekao je da je priča sa Sumom trajala godinu i po da je srećan što je šampion u toj borbi pobedio "večitog" rivala.

"Nije na meni da pričam o finansijama i tu ću se zaustaviti. Transfer je trajao dugo, preko godinu i po, mnogo energije smo potrošili, ali smo uspeli. Ovo me je podsetilo na vremena kad sam bio dete, kad su se dva najveća brenda borila za jednog igrača. Predsednik Slovana je rekao da smo imali velikog takmaca i ponosno konstatujem što smo u fer i korektnoj borbi izašli kao pobednici. Hvala i Sumi na tome, imamo velika očekivanja od njega. Hvala i navijačima koji su učinili sve da pomognu u realizaciji ovog transfera", istakao je Iliev.

Suma se posle konferencije za medije predstavio navijačima na glavnom terenu stadiona u Humskoj, kao što to rade Real i Barselona, pozdravljen je aplauzima, pokazao je delić fudbalske veštine, potpisivao autograme, a najsrećniji su dobili i njegov dres sa brojem 20.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара