Budućnost: Imamo želju, pitanje je koliko možemo

Trener Budućnosti Dragan Kažić rekao je da fudbaleri tog kluba imaju želju, ali da je pitanje koliko mogu u revanšu protiv Partizana.

"Sve je otvoreno ako prvi damo gol, u tom slučaju kvalitet ne bi bio presudan. Nemamo šta da izgubimo. Želju imamo, ali je pitanje koliko možemo", preneli su crnogorski mediji reči Kažića sa konferencije za novinare.

Budućnost će u utorak dočekati Partizan u revanšu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, u kom će pokušati da nadoknadi zaostatak od 2:0 iz prve utakmice.

Kažić je naveo da iz njegovog kluba ima mnogo loših vesti, poput otkaza, povreda igrača i da je ekipa "daleko od idealne situacije". On je kazao da će Budućnost igrati ofanzivnije nego u prvoj utakmici, kojom nije zadovoljan, posebno drugim poluvremenom.

"Imamo prostora da bolje pariramo Partizanu", kazao je trener crnogorskog kluba.

Partizan, po Kažićevom mišljenju, nije oduševio u prvoj utakmici.

"Partizan nije bio sjajan, razliku je napravio Leonardo. Moglo je da bude ubedljivije, ali nas je spasao golman. Možda se sada sve okrene", rekao je Kažić.

Utakmica između Budućnosti i Partizana igraće se u utorak od 20.45 u Podgorici.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво