Igrači Partizana: Bolji smo od Budućnosti, ali ih nećemo potceniti

Fudbaleri Partizana rekli su da su u prvoj utakmici pokazali da su bolji od Budućnosti, ali da ne žele da potcene rivala.

Partizan je u prvoj utakmici u Beogradu pobedio Budućnost sa 2:0 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona i imaće dobru priliku u revanšu da se plasira dalje.

"Pokazali smo kvalitet u prvoj utakmici, da smo bolji od Budućnosti, koju maksimalno poštujemo. Ne smemo da potcenimo protivnika jer se to vraća negativno", rekao je Nemanja Mihajlović uoči puta.

Crnogorski fudbaler iz Partizana Marko Janković kazao je da se nada da će na stadionu u Podgorici biti što više navijača srpskog kluba.

"Sprema se atmosfera kakva dugo nije viđena u Crnoj Gori. Prija mi što ću igrati na stadionu na kom igram za reprezentaciju, kod kuće sam, ali mi je najbitnije da svoj trud i igru koncentrišem samo na klub, kako bismo prošli dalje", rekao je Janković.

Levi bek crno-belih Nemanja Miletić rekao je da njegova ekipa neće dozvoliti iznenađenje.

"Znamo šta treba da radimo. Nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u sledeće kolo. Sve je u našim rukama, nećemo protivniku dati ni da se ponada da može da prođe dalje", rekao je Miletić.

On je istakao da niko u Partizanu ne razmišlja o potencijalnom rivalu u trećem kolu, grčkom klubu Olimpijakos.

Mladi fudbaleri Partizana Đorđe Jovanović rekao je da će crno-beli pokušati da iskoriste to što će Budućnost "juriti" rezultat.

"Ništa nismo završili, odrađen je prvi deo posla. Ako budemo ponovili igru iz Beograda, mislim da je to - to", rekao je Jovanović.

Đorđe Jovanović je najmlađi u timu Partizana, a istakao je da mu zbog samopozudanja mnogo znači to što je sa prvom ekipom.

Utakmica u Podgorici počeće u utorak u 20.45.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи