Milojević: Bitan je prolaz, ali greške nedopustive

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da je prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope najbitniji, ali da su greške u revanš neču protiv Florijane nedopustive. Zvezda je posle 3:0 u Beogradu remizirala na Malti 3:3.

"Najvažnije je da smo prošli, odlučila je utakmica u Beogradu, a ono što je meni bitno, jer smo još u fazi priprema, a želimo što dalje da stignemo. Sve je to svakako proces. Što se tiče utakmice pokazalo se da nismo spremni za ovakav stil igre, sa preskakanjem, ali mislim da niko nije", rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da je Zvezda trebalo da pobedimo i da su greške koje su pravljene nedopustive.

"Nedopustivo je da za šest minuta tim kao Zvezda izgubi bilo kakvu prednost. Moramo da igramo agresivno, ali to nije lako, jer se kod nas generalno igra komfornije, na Balkanski način, to me izluđuje. Kad nemamo rezultat zategnutti smo, čim imamo ide opuštanje. Nema šta da se lažemo, Varela je dobio sve vazdušne duele i to je nedopustivo. Voleo bih da imamo temperament i strast kao igrači Florijane koji "grizu" na 0:3".

Kada je u pitanju naredni rival kazahstanski Irtiš Milojević je rekao: "Ne znam puno o njima, ali znam da su tamo dvojica naših igrača Maslač i Živković. Oni su u punom takmičarskom naboju, imaju veliki budžet, dosta stranaca. Plus vremenska razlika, ali igraćemo i nadam se najboljem", zaključio je Milojević.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво