Sprinter Jusein Bolt postaje - fudbaler

Svetski rekorder u sprintu Jusein Bolt priključiće se treninzima fudbalera Borusije iz Dortmunda kako bi probao da započne fudbalsku karijeru. Osmostruki olimpijski šampion uveren je da može da postane dobar fudbaler kada se oprosti od atletike posle Svetskog prvenstva u Londonu koje će se održati od 5. do 13. avgusta.

"Sve je dogovoreno, treniraću sa Borusijom i videćemo kako će situacija da se odvija. U Borusiji će mi otvoreno reći da li mogu da igram. U slučaju da ne mogu, zaćutaću oko te teme", rekao je Bolt novinarima u Ostravi uoči atletskog mitinga.

Bolt, koji 21. avgusta proslavlja 31. rođendan, ističe da mu je potrebna rutina. Iako nije precizijao na kojoj bi poziciji igrao, po izjavama se da naslutiti da sebe vidi kao izrazitog napadača.

"Potencijal sam za 20 golova po sezoni", optimističan je Jamajčanin.

Bolt nikada nije skrivao veliku strast prema fudbalu, a često je bio na utakmicama Mančester Junajteda na Old Trafordu, kluba čiji je navijač.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво