Nemačka nadigrala Meksiko za finale Kupa konfederacija

Reprezentacija Nemačke pobedila Meksiko sa 4:1 (2:0) i plasirala se u finale Kupa konfederacija gde ih očekuje duel sa Čileom. Finale je na programu u nedelju od 20.00 časova.

Odličnom igrom i sa dva ekspresna gola Nemačka je zbunila Meksikance. Potom su kontrolisali igru i rezultat. Meksikanci su pokušali da se vrate u meč, pretili, stvarali šanse. Nekoliko stopostotnih šansi otišlo je u nepovrat. Nemci su u nastavku došli do još jednog pogotka i time su nestale sve nade Meksikanaca u preokret.

Nemačka je pitanje pobednika na ovom meču praktično rešila posle samo osam minuta igre jer je već tada na semaforu pisalo 2:0. Strelac oba gola bio je Leon Gorecka, u šestom i osmom minutu.

Timo Verner je u 59. minutu povisio na 3:0, dok je poraz Meksika ublažio Marko Fabijan golom u 89. minutu. Konačan rezultat postavio je Amin Junes u 91. minutu.

Nemačka će u finalu Kupa konfederacija igrati protiv Čilea, dok će se Meksiko za treće mesto boriti protiv Portugala. Te utakmice su na programu 2. jula. 

Tok meča:

21.52 - Kraj meča. Nemačka - Meksiko 4:1 (2:0).

21.49 - GOOOL! Nemačka sada vodi sa 4:1. Strelac je Junes u prvom minutu nadoknade. 

21.47 - GOOOL! Meksiko smanjuje na 3:1. Fantastičan pogodak Fabijana u 89. minutu. 

21.16 - GOOOL! Nemačka vodi sa 3:0. Sjajna akcija Nemaca, na kraju lopta dolazi do Vernera, kojem nije bilo teško da je smesti u mrežu. Igrao se 59. minut.  

21.03 - Počelo je drugo poluvreme. 

20.47 - Poluvreme. Nemačka - Meksiko 2:0. Nakon brzog vođstva Nemci su umirili igru. Koncentrisali su se pre svega na odbranu, a pretili uglavnom iz kontranapada. Meksikanci su napadali, stvarali šanse, ali nisu uspeli da postignu pogodak, a propustili su nekoliko izglednih prilika. 

20.09 - GOOOL! Nemačka vodi sa 2:0. Posle još jednog sjajnog napada Gorecka je izbio sam ispred golmana i ponovo bio precizan. Igrao se 8. minut. 

20.07 - GOOOL! Nemačka vodi protiv Meksika sa 1:0. Strelac je Gorecka u šestom minutu.

20.01 - Počela je utakmica.

20.00 - Sastavi timova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи