Leonardo se priključio saigračima, stiže i Miletić

Fudbaler Partizana Brazilac Leonardo priključio se saigračima na pripremama u Sloveniji.

Leonardo je trebalo 19. juna da se priključi saigračima, ali je produžio odmor i večeras stigao u Moravske Toplice.

"Dobro se osećam, došao sam malo kasnije ali sam srećan što sam ponovo ovde. Trenirao sam u Brazilu, ali ne znam da li ću biti spreman za prvu utakmicu, moram da razgovaram sa trenerom", rekao je Leonardo, navodi se na sajtu Partizana.

On je dodao da je još rano za priču o novoj sezoni, koja za crno-bele počinje 11. jula u Beogradu utakmicom protiv podgoričke Budućnosti, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Leonardo je prošle sezone odigrao 38 utakmica i postigao 26 golova za Partizan, sa kojim je osvojio prvenstvo i Kup Srbije.

U četvrtak će se ekipi priključiti i dosadašnji defanzivac Vesterloa Nemanja Miletić, koga je Partizan kupio za 350.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво