Navijači Junajteda besni: Da se ne ponovi slučaj Pogba

Talentovani napadač "đavola" Džoš Harop potpisao je višegodišnji ugovor sa Prestonom, a navijači Junajteda smatraju da je to velika greška i da bi vrlo lako mogao da se ponovi "slučaj Pogba".

Harop je postao poznat široj fudbalskoj javnosti, posle utakmice protiv Kristal Palasa, u poslednjem kolu Premijer lige, u kojoj je postigao i pogodak.

Ipak, Žoze Morinjo procenio je da mu mladi napadač nije potreban, a Harop je brzo našao novu sredinu – ekipu Prestona, koja se takmiči u Čempionšipu (drugi rang takmičenja).

Navijači Junajteda i dalje ne mogu da zaborave "slučaj Pogba", odnosno činjenicu da je klub platio 100 milion za igrača koji je kao talentovani mladić napustio "Old Traford" za džabe i smatraju da bi nešto slično moglo da se desi sa talentovanim Haropom.

Harop je prošle sezone bio najbolji strelac rezervnog tima Junajteda, sa deset golova na 25 utakmica.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво