Zvezda ponovo na Malti, Voša na Ružomberok, Mladost sa Interom

Fudbaleri Crvene zvezde sastaće se sa malteškom Florijanom u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, odlučeno je žrebom u Nionu.

Prvi meč se igra 29. juna na stadionu "Rajko Mitić", a revanš je 6. jula na Malti.

U istoj fazi, rival Vojvodine biće slovački Ružomberok, a Mladost iz Lučana će na svom evropskom debiju igrati protiv Intera iz Bakua.

Kao i Crvena zvezda, Vojvodina i Mladost biće domaćini u prvim susretima.

Milojević: Ne velike reči – veliki rad

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da ne poznaje Florijanu sa Malte, prvog rivala u kvalifikacijama za Ligu Evropa, ali ističe da nijedan tim nije za potcenjivanje.

"Neću reći ništa epohalno. Ne bih voleo da pričam mnogo, niti da obećavam jer mislim da nam je to najmanje potrebno u ovom trenutku. Maksimalno ćemo se pripremiti za svakog protivnika jer svakog uvažavamo, ma kako se zvao. Jesmo Zvezda i to nije sporno, ali danas u fudbalu morate da imate respekt prema svakome", rekao je Milojević za sajt crveno-belih.

Milojević je dodao će veoma brzo da dobije sve informacije o klubu koji je prošle sezone osvojio Kup Malte.

"Do sada sam samo načuo da je Italijan vlasnik kluba i da imaju dosta italijanskih igrača, ali nemojte da me držite za reč. To je samo jedna informacija, za sada ništa više ne znam o njima. Ima dosta naših igrača i trenera tamo, tako da ćemo jako brzo dobiti informacije".

Milojević je ponovio da nikome iz Crvene zvezde nisu potrebne velike reči i da svi moraju da budu fokusirani samo na žestok rad.

 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара