Bankrotirao FK Novi Pazar, formira se novi klub

Upravni odbor FK Novi Pazar odlučio je da Gradskoj upravi uputi predlog o proglašenju bankrota, kao i predlog o formiranju novog kluba koji bi svoj fudbalski život počeo iz početka.

Kako se navodi u saopštenju kluba, Uprava je, uz podršku Grada, učinila sve da se posle ispadanja iz Superlige, nastavi takmičenje u Prvoj ligi Srbije sa ambicijama ekspresnog povratka u elitni rang, ali poverioci, kao i igrači kojima se duguje novac, nisu prihvatili plan izmirivanja dugova u ratama.

"Pokazalo se i ovog puta da neko voli fudbal samo dok mu klub puni džepove, a kad je potrebno učiniti i najmanji ustupak i napraviti kompromis, onda za to nema spremnosti. Među poveriocima su i nazovisportski radnici, koji su tužili klub i na volšeban način dobili sporove na sudu i to zato što posle odlaska u penziju nisu ostali da rade u klubu", ističe se u saopštenju.

Uprava će, kako se navodi, u narednim danima o svakom pojedinačnom slučaju obaveštavati javnost kako bi se stekla prava slika o najnovijim dešavanjima i teškoj odluci koja je doneta.

"Uprava novog kluba će u novim okolnostima staviti akcenat na mlađe kategorije, sa ciljem da se na zdravim temeljima izgradi novi fudbalski klub", zaključuje se u saopštenju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара