Читај ми!

Fudbaleri Zvezde trenirali na Zlatiboru

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su na Zlatibor gde su počeli pripreme za novu sezonu. Odrađen je i prvi trening.

Kako se navodi na sajtu kluba, igrači su oko dva sata trenirali na terenu sportskog centra "Čajetina", u neposrednoj blizini hotela u kome su smešteni.

Trening je počeo trčanjem oko terena, a zajedno sa igračima u grupi je bio i njihov novi trener Vladan Milojević.

"Nakon par treninga u Beogradu, danas smo na Zlatiboru prvi put radili sa loptom kod novog šefa stručnog štaba. Jasno nam je iznosio svoje zahteve i ideje i na nama je da ih u narednih 12 dana što bolje prihvatimo. Pripreme će biti kratke, prva utakmica je jako brzo, ali nije nam prvi put da imamo takvu situaciju", rekao je bek Zvezde Dušan Anđelković.

Crvena zvezda će prvu utakmicu u novoj sezoni igrati krajem meseca na početku kvalifikacija za Ligu Evropa, a protivnik u prvom kolu će biti poznat 19. juna, posle žreba u Nionu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се