Читај ми!

Fudbaleri Zvezde otputovali na Zlatibor na pripreme

Fudbaleri Crvene zvezde otputovali su na pripreme na Zlatibor, gde će boraviti do 24 juna. Trener Vladan Milojević poveo je 28 fudbalera, a ekipa će na Zlatiboru, kako je predviđeno, igrati dve prijateljske utakmice, ali protivnici još nisu poznati.

Među putnicima su bili i Džon Ruis i Mateus Viveiros, dok će se Abraham Frimpong, Damjan Le Talek i Mičel Donald u utorak pridružiti ekipi.

Zvezda će imati novog trenera golmana, pošto je Srđana Maksimovića zamenio Dušan Gašić, koji je do sada radio u omladinskom timu.

Crvena zvezda će prvi izazov ove sezone imati krajem meseca na početku kvalifikacija za Ligu Evropa, a protivnik u prvom kolu će biti poznat 19. juna, kada će se obaviti žreb u Nionu.

Stojković se vratio u Zvezdu

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Filip Stojković vratio se u Crvenu zvezdu posle četiri godine.

Hitronogi 24-godišnji desni bek je sa klubom u kojem je ponikao potpisao dvogodišnji ugovor, nakon što je nedavno napustio Minhen 1860.

Stojković je prošao omladinsku školu crveno-belih, ali nije uspeo da se izbori za značajno mesto u prvom timu, pa je morao na pozajmice u tadašnju filijalu Sopot, Banat i Čukarički.

U Čukaričkom se potpuno afirmisao, prošle godine je obezbedio transfer u nemačkog drugoligaša Minhen 1860, ali se nije naigrao.

Stojković, koji ima četiri nastupa za selekciju Crne Gore, ponovo će sarađivati sa trenerom Vladanom Milojevićem, kao u omladincima Crvene zvezde i u Čukaričkom.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво