Marko Nikolić predstavljen u Videotonu

Dosadašnji trener Partizana Marko Nikolić potpisao je ugovor sa Videotonom iz Sekešfehervara do 30. juna 2019. godine.

"Hvala na prilici da radim u Videotonu. Dugo sam pratio mađarski šampionat, pošto mi je bilo važno da budem u toku. Liga napreduje iz godine u godinu, infrastruktura, mediji i navijači prate fudbal, ali klubovima nedostaju rezultati na međunarodnoj sceni. Kao profesionalni trener radim već 17 godina, u poslednje četiri sezone sam bio u klubovima koji imaju visoke ambicije i koji se bore za trofeje. Voleo bih da osvojim sve kao trener Videotona, sve što mogu", rekao je Nikolić na predstavljanju.

Nikolić (37) je u tek završenoj sezoni osvojio "duplu krunu" sa beogradskim Partizanom, a zatim je podneo ostavku i dogovorio se o prelasku u Mađarsku.

Nikolić je tokom karijere predvodio Rad, Vojvodinu, ljubljansku Olimpiju i Partizan, a bio je selektor reprezentacije uzrasta do 18 godina.

Sportski direktor Videotona Zoltan Kovač rekao je da su svi u klubu razočarani osvajanjem drugog mesta u tek završenoj sezoni, ali da će pomoći novom treneru u ostvarivanju ciljeva.

"Sada moramo da prevaziđemo to razočaranje, a pripreme za narednu sezonu će početi ranije. Naše ambicije se nisu promenile. Doveli smo Marka Nikolića, koji je uprkos tome što je mlad, već postao uspešan trener i nadamo se da će uz njegovo vođstvo Videoton ostvariti velike pobede, kao ranije, a klub mu nudi svu pomoć u ostvarivanju ciljeva. Bilo je lako dogovoriti se sa Nikolićem, želeo je da postane trener Videotona", rekao je Kovač.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво