FSRZS: Sramni napadi Zvezdana Terzića posle kraha na terenu

Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije saopštio je da je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izabrao pogrešan put napadajući Fudbalski savez Srbije (FSS) i "pozivajući na linč" i podržao predsednika Slavišu Kokezu u borbi protiv nepravilnosti u domaćem fudbalu.

"Posle novog, sramnog napada na Fudbalski savez Srbije i njegove organe, čoveka koji se krije iza imena Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, želimo istom da saopštimo da je izabrao pogrešan put. Potpuno je neprimereno da posle svakog neuspeha, u ovom slučaju potpunog kraha na terenu, ovaj pojedinac optužuje FSS za svoje neznanje i evidentno lošu kadrovsku politiku koja je za rezultat dala jednu veoma neuspešnu sezonu", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Regiona zapadne Srbije, koje je potpisao predsednik Branko Stojaković.

Terzić je posle poraza Zvezde u finalu Kupa od Partizana (1:0), rekao da će od ponedeljka krenuti u smenu predsednika FSS Slaviše Kokeze, koga je optužio da je pomogao Partizanu da osvoji šampionsku titulu i Kup. On je rekao i da je njegovu ekipu oštetio sudija Milorad Mažić.

U saopštenju se ocenjuje da je u istoriji velikih klubova nezabeležen način na koji Terzić komunicira sa javnošću, "pozivajući ispred kluba na linč, a sve zbog svojih propusta i skrivenih radnji koje su Crvenu zvezdu doveli u situaciju da kao klub ne bude na nivou koji su stvarale generacije velikih igrača i rukovodilaca".

"Neverovatno je da neko sa višedecenijskim iskustvom u fudbalu padne toliko nisko i valja se u sopstvenom blatu, zahtevajući da na čelo fudbalske organizacije dođe čovek isključivo po njegovom izboru, spreman da radi u interesu Zvezdana Terzića, a ne srpskog fudbala. Gotovo je tužno da čovek protiv koga se vodi proces zbog malverzacija u srpskom fudbalu, svojim primitivnim istupima protiv Saveza, klubova i pojedinaca, napada i vređa i ono što je trenutno najsvetlije u našem fudbalu, sudiju Milorada Mažića i njegov tim", navodi se.

Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije podržao je predsednika FSS Slavišu Kokezu u nameri da istraje u borbi protiv nepravilnosti u domaćem fudbalu.

"I umesto da prihvati odgovornost za novi krah, ali i preranu eliminaciju na međunarodnoj sceni, pogleda istini u oči i sasluša šta o njegovom bitisanju u Crvenoj zvezdi misle iskreni navijači, on neuspešno pokušava da krivce pronađe tamo gde ih nema. Fudbalski savez Regiona zapadne Srbije i sada daje punu podršku predsedniku Slaviši Kokezi i svim organima FSS u
nameri da istraju u borbi protiv svih nepravilnosti u našem fudbalu, među kojima spadaju i pozivi na linč od strane Zvezdana Terzića", piše u saopštenju.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво