Marko Silva preuzeo ekipu Votforda

Doskorašnji trener Hala Marko Silva imenovan je za šefa stručnog štaba Votforda, objavio je ovaj premijerligaš.

Silva je pre dva dana napustio Hal koji je ispao u Čempionšip, a u Votford dolazi umesto Valtera Macarija koji je napustio klub sa "Vikeridž rouda" posle samo jedne sezone.

Portugalac je sa Votfordom potpisao dvogodišnji ugovor.

"Ovaj 39-godišnji trener, koji ima iskustva vodjenja timova u Portugalu, Grčkoj i Engleskoj ima zavidnu trenersku karijeru. Osvojio je titulu prvaka sa Olimpijakosom, a predvodio je Sporting do trećeg mesta u ligi, ali i prvog trofeja u Kupu Portugala. Njegovi rezultati dovoljno govore da je on bio pravi izbor za nas", navodi se u saopštenju Votforda.

On je pre vođenja Hala, Olimpijakosa i Sportinga trenirao i Eštoril.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво