Jaja Ture donira 100.000 funti žrtvama napada u Mančesteru

Fudbaler Mančester sitija Jaja Ture i njegov agent nameravaju da doniraju 100.000 funti za pomoć žrtvama napada u Mančesteru u kojem je poginulo 22 ljudi, a povređeno 59.

"Mi želimo da pomognemo žrtvama, porodicama nestalih i onih koji su trenutno u bolnici", rekao je agent Dimitri Seluk za Bi-Bi-Si.

On je naveo da je u kontaktu sa listom Mančester Ivning Njuz i da će im lokalni list pomoći da pošalju novac onima kojima je zaista potreban.

"Mislim da je potrebno nekoliko dana da se sve organizuje, ali Jaja je u Engleskoj i mogao bi da dođe da donese ček. Jaja voli Mančester i ima velike simpatije prema gradu i ljudima koji u njemu žive", rekao je Seluk.

Ture je u Mančester sitiju od 2010. godine.

U terorističkom napadu u ponedeljak uveče u koncertnoj dvorani u Mančesteru, po završetku koncerta mlade američke pevačice Arijane Grande, poginule su 22 osobe, među kojima ima dece, a 59 je povređeno. Odgovornost za napad preuzela je Islamska država.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво