Venger: Prioritet osvajanje FA kupa, ne znam da li ostajem

Trener fudbalera Arsenala Arsen Venger izjavio je danas da ne zna da li će mu predstojeća utakmica finala FA kupa protiv Čelsija biti poslednja na klupi "tobdžija".

"Ne znam da li će meč protiv Čelsija biti moj poslednji na klupi Arsenala. Svakako neće biti poslednji u karijeri, jer nameravam da ostanem u fudbalu", rekao je Venger, a preneo je Bi-Bi-Si.

Sudbina Francuza, koji je trener londonskog kluba od 1996. godine, biće odlučena na sednici čelnih ljudi Arsenala posle utakmice s Čelsijem u finalu FA kupa.

"U ovom trenutku jedino o čemu razmišljam je da mom klubu donesem trofej. Da li bi to bio lep oproštaj? Ne, ja samo želim da pobedim u predstojećoj utakmici. Nisam ja u pitanju, već je u pitanju osvajanje trofeja i pružanja maksimuma", rekao je Venger.

On je sa Arsenalom osvojio tri trofeja u Premijer ligi i šest trofeja u FA kupu. Arsenal je ipak ove godine prvi put posle 20 godina ostao bez plasmana u Ligu šampiona, pošto je sezonu u prvenstvu završio na petom mestu.

Sezonu londonskog kluba obeležili su loši rezultati tokom zime što je dovelo da delimičnog nezadovoljstva navijača koji traže odlazak Vengera kom ugovor ističe u junu.

"Želim da osvojimo FA kup. Mislim da je ekipa uradila dosta toga dobrog u poslednja dva meseca i ovo bi bila kruna toga", rekao je Venger.

Finale FA kupa između Arsenala i Čelsija igraće se u subotu od 18.30 na londonskom stadionu Vembli.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи