Junajted otkazao konferenciju za medije pred finale Lige Evrope

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Morinjo neće održati konferenciju za novinare uoči finalne utakmice Lige Evrope protiv Ajaksa, posle napada u Mančesteru u kojem su poginule 22 osobe.

Morinjo je večeras trebalo da se obrati medijima povodom utakmice sa Ajaksom, koja je na programu u sredu od 20.45 u Stokholmu.

Mančester junajted je tražio da se konferencija za medije otkaže, a taj predlog je usvojila Evropska fudbalska unija (Uefa).

Morinjo je, putem klupskog sajta, poručio da su svim srcem i mislima uz porodice nastradalih, a slične poruke su poslali Vejn Runi, David De Hea i jedan od najpoznatijih navijača Mančester junajteda - Jusein Bolt.

Uefa je saopštila da ne postoje nikakvi obaveštajni podaci o mogućem napadu na aktere finalnog meča u Stokholmu i da su preduzete najveće mere obezbeđenja, zbog čega se sugeriše navijačima da što ranije dođu na stadion.

U eksploziji po završetku koncerta američke pevačice Arijane Grande u Mančesteru, sinoć su poginule 22 osobe, uključujući decu, a povređeno je 59 osoba.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи