Fudbaleri Crvene zvezde treći put u Gračanici

Fudbaleri Crvene zvezde u poseti su Gračanici treću godinu zaredom, a kao i ranijih godina, utakmica sa fudbalerima domaće ekipe bila je humanitarnog karaktera a odigrana je u sportskom kopleksu "Dragan Džajić". Sav prilog od prodatih ulaznica namenjen je Ginekološko - akušerskoj klinici u Gračanici. Rezultat je bio sporedan, a crveno-beli su pobedili rezultatom 4:0.

Već tradicionalno krajem maja fudbaleri Crvene zvezde posećuju naš narod na Kosovu i Metohiji. I treći put za redom navijači iz južne srpske pokrajine priredili su fenomenalan doček crveno-beloj ekspediciji. Fudbalere beogradskog kluba dočekalo je stotinak navijača, uz baklje i razvijene zastave.

Fudbaleri Crvene zvezde pre utakmice posetili su manastir Gračanicu, nakon čega su uživali u druženju i ručku koju su organizovali domaćini.

"Iskreno sam radostan što smo danas posetili Gračanicu i uživali u druženju sa našim navijačima na Kosovu i Metohiji. Ponosan sam što je ova prijateljska utakmica sada već postala tradicionalna i siguran sam da će trajati još dugo. Crvena zvezda je uvek uz svoj narod na jugu zemlje", rekao je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Na tribinama terena „Dragan Džajić" više hiljada navijača uživalo je u lepoj fudbalskoj predstavi. Ulaz je koštao 200 dinara, a sav prihod namenjen je porodilištu u Gračanici koje je u jako lošem stanju.

Crveno-beli su pobedili ekipu Gračanice rezultatom 4:0. Strelci su bili Joveljić u 7', Luković 36', Platiša 51' i Romanić 66'.

Crvena zvezda nastupila je u sastavu: Vićić, Viveiros, Jokić, Aučo, Frimpong, Stojić, Cvetković, Luković, Joveljić, Platiša, Senić

Šansu su dobili i Savić, Stanojev, Rakić i Romanić.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи