Читај ми!

Ilić posle 11. titule: Da prestignemo Zvezdu i idem u penziju

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić, posle svoje 11. titule šampiona države, istakao je da želi da odigra još jednu sezonu i bude deo tima koji će novim trofejom prestići Crvenu zvezdu po broju titula.

Partizan je pobedio Mladost (5:0) i došao do naslova najboljeg u zemlji, čime se sa 27. titula izjednačio sa Crvenom zvezdom.

"Samo 11. titula... I još sledeće godine hoću da budemo šampioni, da prestignemo Crvenu zvezdu i odoh u penziju. Svaki trofej mi je drag na svoj način, a ovaj je osvojen je na najteži način", rekao je Ilić za klupsku televiziju.

Ilić je rekao da nema previše vremena za slavlje, jer se bliži finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde.

"Nadamo se i peharu Kupa, samo smo juče slavili, već danas se spremamo za finale. Navijači su uz nas, nadam se da ćemo zajedno slaviti duplu krunu", naveo je Ilić, koji u decembru puni 40. godina.

Brazilski napadač Leonardo da Silva Souza dao je veliki doprinos tituli sa 24 gola u Superligi Srbije.

"Ovo mi je prva titula, veoma sam srećan, a posebno navijači. Mnogi su čekali ove trenutke. Oduvek sam verovao u titulu, kao i ceo tim", rekao je Leonardo.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво