Đurovski čestitao Partizanu: Na kraju su zasluženo pobedili

Trener fudbalera Crvene zvezde Boško Đurovski čestitao je Partizanu na tituli šampiona Srbije i ocenio da je "večiti" rival zasluženo slavio.

"Čestitam Partizanu na tituli, na kraju su izgleda zasluženo pobedili. Učinili smo sve u poslednje tri utakmice, imali gol razliku 11:1, ali je međutim bilo malo kasno da se nešto više uradi. Ostaje da se dobro odmorimo i pripremimo za subotu i da osvojimo Kup Srbije", rekao je Đurovski novinarima.

Zvezda je na svom stadionu pobedila Radnički sa 4:0 u poslednjem prvenstvenom kolu i takmičenje u Super ligi završili na drugom mestu sa tri boda manje od novog šampiona Partizana, koji je savladao Mladost.

Đurovski je čestitao i svojim igračima na igri i pobedi protiv Radničkog.

"Čestitam im na igri i želji da se pobedi, kako bismo što spremniji dočekali finale Kupa. Radnički igra pošten, otvoren fudbal. Imali smo nekoliko problema, ali smo dobro reagovali, na našu sreću i to jedoprinelo da ubedljivo pobedimo", kazao je Đurovski.

Trener crveno-belih je ponovo pružio šansu omladincima Luki Adžiću i Vanji Vučićeviću, za koje je rekao da se nada da su budućnost kluba.

"Nisu pokazali sve mogućnosti, ali se nadam da su budućnost Zvezde. Bili su malo u grču, nije ih slušala lopta. Radi se o dva talentovana fudbalera, naročito Adžić koji je ponikao u našoj školi. Vučićević je takođe nadaren fudbaler. Kao dete Zvezde volim da dam šansu mladim igračima. Znam kako je bilo kada sam ulazio u prvi tim kada su me podržavali treneri, kao i stariji igrači poput Vladimira Petrovića i Dušana Savića. Zvezdina snaga za budućnost je izvor iz naše fudbalske škole", rekao je Đurovski.

Zvezda će imati priliku da ove sezone osvoji trofej, pošto će u subotu igrati finale Kupa Srbije protiv Partizana.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво