Partizan: Besplatno na Mladost, podržite najbolji tim u državi!

Utakmica između fudbalera Partizana i Mladosti igraće se pred publikom, pošto je usvojena žalba beogradskog kluba. Ulaz će biti besplatan.

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Srbije delimično je usvojila žalbu Partizana i suspenziju stadiona smanjila sa dve na jednu utakmicu. Međutim, Komisija FSS je povećala novčanu kaznu crno-belima koji će sada morati da plate 700.000 dinara umesto 500.000 dinara.

"Prilikom razmatranja žalbe FK Partizan i donošenja ove odluke imali smo u vidu i da je isti princip bio primenjen i prošle godine, kada se Crvenoj zvezdi smanjila kazna sa dve na jednu utakmicu suspenzije pred poslednje kolo u prvenstvu. Nadamo se da se slični prestupi FK Partizan neće ubuduće događati, zato što Komisija za žalbe sigurno neće imati obzira kao što je to učinjeno ovog puta", rekao je predsednik Komisije za žalbe FSS Marjan Rnić.  

Kazne Partizanu izrečene su zbog pogrdnog skandiranja njegovih navijača na utakmici sa Vojvodinom u prvenstvu.

Utakmica između Partizana i Mladosti u poslednjem, 37. kolu Super lige Srbije igra se u nedelju od 18.30.

Besplatan ulaz na stadion JNA

"Pozivamo navijače Partizana da u nedelju od 18.30 na stadionu u Humskoj pomognu našim fudbalerima da osvoje 27. titulu prvaka države. FK Partizan u ovoj sezoni ima: ekipu koja igra najatraktivniji fudbal, najefikasniji napadački tandem u novijoj istoriji kluba, najsigurniju odbranu, trenera koji je bez poraza u susretima sa najvećim konkurentom, najbolju publiku."

Crno-beli naglašavaju i da je ulaz na meč besplatan.

"Dođite da se radujemo zajedno!", zaključuje se u saopštenju Partizana.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво