Nikolić: Izdržaćemo pritisak do kraja

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da veruje da će njegova ekipa izdržati pritisak do kraja prvenstva, kao i da će u predstojećoj utakmici protiv Radničkog u Super ligi Srbije crno-beli pružiti maksimum i tako doći korak bliže osvajanju titule.

"Nalazimo se u zaista jednoj izvanrednoj rezultatskoj seriji, ali koja nas još uvek nije dovela ni do jednog trofeja. Sve pohvale za takve rezultate idu na adrese igrača Partizana. Pokazali su stabilnost i kvalitet igre. Ja sam radostan zbog toga i imam veliko poverenje da će biti u stanju da zaista daju jedan pravi maksimum za dres koji nose. To je nešto što najviše imponuje publici, ali i stručnom štabu. Nemam dilemu da će takav odnos pokazivati do kraja ovog prvenstva i da će izneti pritisak do kraja", rekao je Nikolić novinarima u Beogradu.

"Partizan ne zna da igra na nerešeno, pogotovo u Srbiji. Ako smo mogli deset meseci da igramo bez prava na 'kiks' i u tome da opstanemo, ne vidim razlog da se promeni nešto u poslednjih pet dana", dodao je on.

Partizan će u sredu gostovati u Nišu kod ekipe Radničkog. Crno-beli bi već sutra mogli da osiguraju trofej u prvenstvu Srbije, ali im je za to potrebno da pobede, ali i poraz ili remi Crvene zvezde od Javora.

"Idemo uslovno u goste. Kažem uslovno jer očekujem veliku podršku naših navijača. Siguran sam da će napraviti atmosferu za pamćenje. Poznato je koliko imamo publike u južnoj Srbiji. Očekujem jako dobar i prijatan ambijent protiv tima koji ima dobrog i kvalitetnog trenera, ali i nekoliko iskusnih igrača. Mislim da su oni jedan od najtakmičarskijih ekipa u ligi", rekao je Nikolić.

Fudbalski savez Srbije suspendovao je Nikolića na jednu utakmicu, ali trener crno-belih kazao je da mu kazna još nije stigla.

"Odluku nisam ni dobio. Zvanično još nisam kažnjen. Spremam se kao da ću da vodim ekipu, ali i da ne vodim, spremni smo i na to. Imam poverenja u stručni štab, ali ekipu. Nije potrebno da sugerišem, jer mi sve ovo gledamo jednim očima. Dobro smo uradili pripremu utakmice. Motivisani smo maksimalno", rekao je Nikolić.

On je dodao da niko ne može da želi pobedu više od njegove ekipe, iako je primetio da su igrači Radničkog "silno motivisani".

Nikolić je izrazio nadu da će glavni akteri "vrlo bitne" utakmice biti "isključivo fudbaleri, a ne neko drugi".

Utakmica 36. kola Super lige između Radničkog i Partizana igraće se u sredu od 19 sati na stadionu Čair.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара