Radnički: Pozovite i Fifu

Fudbalski klub Radnički tražio je od Partizana da za predstojeću utakmicu u Superligi pozove i posmatrače Svetske fudbalske federacije, kako bi bili sigurniji u regularnost meča.

Partizan je za predstojeću utakmicu protiv Radničkog pozvao posmatrača Evropske fudbalske unije.

"Radnički će, kao i uvek, u svakom meču ići na pobedu, a izuzetak neće biti ni utakmica sa Partizanom, a ni Zvezdom. Naš klub se našao u unakrsnoj vatri između Zvezde i Partizana. Smatramo da je dosta da u njihovom sukobu dovode u pitanje našu čast", ističu u klubu iz Niša.

Takav potez Partizana u Radničkom vide kao pokušaj pritiska na klub.

"Pokazalo se više puta u prethodnom periodu da 'ko o čemu Partizan o poštenju'. Najpre su se žalili zbog sudija, koji još nisu određeni, čime su opet pokušali da utiču, po staroj oprobanoj metodi na izbor sudija", piše u saopštenju Radničkog.

"Radnički ne zna ko će biti sudija na utakmici, niti smo se bavili time. Zbog sporta i fer-pleja Partizan mora da prestane da izigrava proroka ili baba Vangu, jer to što rade nije ništa drugo nego pokušaj da utiču na izbor sudija i išod utakmice, na šta se upravo oni konstantno žale. U svakom slučaju, naš Radnički će se boriti protiv oba kluba, jer je naš cilj da zaigramo u Evropi", dodaje se u saopštenju Nišlija.

Radnički navodi da su, kao i svi ostali klubovi, "umorni od prepucavanja" između Zvezde i Partizana.

"Uostalom, svoje spekulacije neka ostave kao opravdanje za svoje buduće neuspehe. Smatramo da su nedavna saopštenja Partizana još jedan pokušaj pritiska na nas", navodi se u saopštenju Radničkog.

Utakmica između Radničkog iz Niša i Partizana igraće se u sredu od 19.00.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво