Читај ми!

Potvrda iz FS Slovenije: Nikolić nije kažnjen

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ne izdržava nikakvu suspenziju niti se protiv njega vodi bilo kakav disciplinski postupak pred Fudbalskim savezom Slovenije, saopštili su crno-beli.

Fudbalski klub Partizan dostavio je medijima dokument koji je FS Slovenije izdao na Nikolićev zahtev 2. juna prošle godine.

"Fudbalski savez Slovenije želi zvanično da potvrdi da je gospodin Marko Nikolić, rođen 20. jula 1979, vlasnik Uefa pro licence, bio trener Olimpije od januara do aprila 2016. Olimpija je osvojila prvenstvo Slovenije u sezoni 2015/16. sa 74 boda. Istovremeno, želimo da potvrdimo da gospodin Marko Nikolić ne služi nikakvu suspenziju niti se protiv njega vodi bilo kakav disciplinski postupak pred FS Slovenije", piše u dokumentu.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u ponedeljak da je Nikolić suspendovan u Sloveniji zbog rasizma dok je predvodio Olimpiju, ali da mu je ipak dozvoljeno da vodi Partizan na početku ove sezone. Terzić je tada optužio Partizan za lopovluk, rekavši da su Zvezdi "lopovi oteli titulu".

Nikolić je sinoć, nakon utakmice sa Vojvodinom, rekao da su ti navodi "notorna neistina".

"To je notorna neistina, imam dokument da nemam nikakvu suspenziju ni u Sloveniji ni u jednoj drugoj zemlji, niti bi me bilo ko zaposlio da imam kaznu... Neistina, kao i sve ostalo što je rečeno na tom presu. Tačka", rekao je sinoć Nikolić.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Super lige Srbije sa 49 bodova, odnosno ima tri boda više od Zvezde tri kola pre kraja šampionata. Crno-beli su se plasirali i u finale Kupa Srbije, gde ih očekuje duel sa "večitim" rivalom.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво