Читај ми!

Murinjo: Rašford i fudbal su u ljubavi...

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo izneo je niz pohvala na račun mladog Markusa Rašforda, posle njegovog gola u polufinalu Lige Evrope protiv Selte. Rašford je iz slobodnog udarca doneo Junajtedu trijumf u Vigu sa 1:0 i veliku šansu da se u finalu tog takmičenja bori za trofej.

"Rašford je 19-godišnje dete koje je u ljubavi sa fudbalom. Posle svog treninga ostaje sat vremena duzze da vezzba slobodne udarce i sada je sačekao priliku. Ima snažan mentalitet, stalno radi na sebi... Zreo je, godine to ne pokazuju, ali njegov kvalitet da", rekao je Murinjo posle utakmice na Balaidosu.

Dobrim nastupima dete Mančester Junajteda u drugi plan stavilo je skupo plaćenog Entonija Marsijala.

"Rašford je igrao sa sitnom povredom, borio se i sa tim na pravi način. U finišu ga je zamenio Marsijal, mislili smo da iskoristimo njegovu svežinu jer je bilo mnogo prostora", poručio je portugalski stručnjak.

Rašford je postigao četiri gola u poslednjih mesec dana, među kojima je bio onaj protiv Anderlehta u produžecima za plasman u polufinale Lige Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи