Kraj Totijeve ere

Legendarni fudbaler Rome Frančesko Toti završiće igračku karijeru na kraju ove sezone i postati jedan od direktora kluba, potvrdio je sportski direktor kluba Monči.

Novi sportski direktor Rome priključio se klubu, a na predstavljanju u Rimu rekao je da 40-godišnjoj zvezdi kluba neće biti obnovljen ugovor već će ovog leta postati direktor "vučice".

"Što se tiče Totija, već sam znao da postoji dogovor sa klubom da mu ovo bude poslednja sezona kao igraču, posle čega će preuzeti direktorsku funkciju. Frančesko je Roma, želim ga što je bliže moguće. Voleo bih da naučim makar jedan odsto onoga što on zna", rekao je Monči, a preneli su italijanski mediji.

Monči, koji je došao iz Sevilje, razjasnio je nedoumice koje su se pojavile proteklog vikenda, pošto je nedeljni rimski derbi najavljen kao poslednji Totijev; da bi sam igrač posle utakmice rekao da to ne mora da bude tačno.

Ugovor na kraju sezone ističe i Danijeleu de Rosiju, ali je novi sportski direktor rekao da klub želi da taj igrač ostane.

"Želje i interesi obe strane se podudaraju. Želimo da nastavimo zajedno, a morali bismo da budemo baš trapavi pa da ne postignemo dogovor", rekao je Monči. 

Toti je za Romu zaigrao još 1992. godine i dosada je zabeležio 783 nastupa, u kojima je postigao 307 golova.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво