Читај ми!

Miloš Ninković najbolji fudbaler Australije, možda će se vratiti kući

Fudbaler Sidneja i bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković proglašen je za najboljeg igrača godine australijske A lige. Ninković je u svojoj drugoj sezoni u Australiji postigao devet golova i upisao 11 asistencija, pomažući tako svom timu da stigne do velikog finala i borbe za titulu protiv Melburna.

Trener Sidneja Grejam Arnold proglašen je za najboljeg šefa stučnog štaba, dok su napadač Melburna Besart Beriša i igrač Brizbejna Džejmi Meklaren sa 19 postignut golova "podelili" nagradu "Zlatna lopta".

Meklaren je, takođe, proglašen i za najboljeg mladog igrača sezone. Fudbaler Melburna Tim Kejhil dobio je nagradu za najlepši gol sezone.

Nakon što je primio nagradu, Miloš Ninković je nagovestio da će možda napustiti Australiju posle dve godine i izjavio da je možda vreme da se vrati kući.

"Roditelji su mi dosta pomogli... U inostranstvu igram već 15 godina. Moji roditelji imaju 60 godina, pa je možda vreme da provedem malo više vremena s njima", rekao je Ninković, prenosi Herald san.

Ninković je u svojoj drugoj sezoni u Australiji postigao devet golova i upisao 11 asistencija, pomažući tako svom timu da stigne do velikog finala i borbe za titulu protiv Melburna.

Srpski fudbaler trenutno, ipak, razmišlja samo o finalu protiv Melburna.

"Ono što smo mi uradili ove sezone je neverovatno. Mnogo igrača, naročito iz mog tima, zaslužilo je ovu nagradu. Stručni štab je obavio neverovatan posao, doveli su neke sjajne igrače... Imamo sjajnu atmosferu i mislim da je to kluč uspeha. Igrao sam sa nekim veoma dobrim igračima, u kijevskom Dinamu na primer, ali nismo imali ovakvu atmosferu", rekao je Ninković.

Trener Sidneja Grejam Arnold proglašen je za najboljeg šefa stučnog štaba sezone. On je imao samo reči hvale za Ninkovića.

"On je iz nedelje u nedelju pokazivao koliko je kvalitetan igrač. On je sastavni deo našeg tima i ključni saradnik u svemu što smo uradili u klubu. Ogromna je čast za klub što je Miloš dobitnik ove nagrade", rekao je Arnold.

"Radujemo se predstojećem finalu", dodao je trener Sidneja.

Finale između Sidneja i Melburna na programu je u nedelju. 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво