Читај ми!

Važna pobeda Atletik Bilbaa i Sevilje u borbi za Evropu

Fudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su na svom stadionu Betis sa 2:1, u poslednjoj utakmici 34. kola španske Primere. Sevilja je kao domaćin pobedila Seltu sa 2:1 i napravila veliki korak ka Ligi šampiona.

Strelci za Atletik Bilbao bili su Aris Aduris iz penala u 53. minutu i Iker Munain u 60. minutu, a za Betis u 63. Ruben Kastro.

Atletik se vratio na šesto mesto na tabeli koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope i sa 59 bodova ima jedan više od Real Sosijedada. Betzis je na 15. mestu sa 37 bodova.

Sevilja je kao domaćin pobedila Seltu sa 2:1 i napravila veliki korak ka Ligi šampiona.

Sevilja četiri kola pre kraja ima 68 bodova, koliko i Atletiko Madrid, a čak osam više od petoplasiranog Viljareala, i ima velike šanse da i naredne sezone igra Ligu šampiona.

Prednost je Sevilji doneo Hoakin Korea u 49. minutu, a Jago Aspas je izjednačio u 53. minutu. Selta je od 56. imala igrača manje zbog isključenja Gustava Kabrala, što je u 79. iskoristio Visam Ben Jeder, samo tri minuta pošto je ušao u igru.

Selta je na 11. mestu španskog prvenstva sa 44 boda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи